Vecka 22

Alltså denna veckan. Ingen rast ingen ro.
Måndag: Var i stallet på dagen och jobbade. Stannade kvar och var stallvärdinna med Frida. Hade även hand om Salsa, som Frida fick testa att rida på. Tycker det är kul att låta andra få testa henne också. Jag älskar att titta på den där hästen, SÅ fina gångarter! Men jag vet inte om Emmely (ägaren) har förståt det, haha.
 
Tisdag: Tillbaka i stallet på morgonen. Håller som vanligt en lektion, och rider sedan själv på kvällen. 
Salsa var jättefin som vanligt. Men hon blev lite frustrerad, eftersom att det var en svår övning för henne. Men jag krävde inte jättemycket av henne. Vi körde öppna på halva långsidan, lägga en volt vid B/E och sedan fortsätta i sluta resten av långsidan. Koncentrerade mig mest på att hålla ställningen åt vänster/höger. 
 
Onsdag: Får i alla fall sova lite nu på morgonen, men ska åka till stallet och hålla första lektionen. Sen direkt efter så är det Grönt kort kurs, och kl 20 så kommer några från US också där vi ska brainstorma lite, så det blir två möten i kombination nästan för min del, Haha!
 
Torsdag: Jag är faktiskt ledig från Liseberg! Men vi ska ha möte med "tävlingsgruppen", på stallet. Vi ska öva på att lasta och köra släp tror jag. 
Sen åker jag hem så snabbt jag kan och umgås med Nicklas!
 
Fredag: Tillbaka till Liseberg! Jobbar 10:50-21:30
 
Lördag: Liseberg 10:50-21:30
 
Söndag: Liseberg 10:50-21:00
 
 (Salsa står i bakgrunden och betar, haha)
 
/Sandra

Nyduschad kalufs

Att jag aldrig kan göra det jag måste göra först, och blogga sen.
Nu har jag ju brottom!
 
 
/Sandra

Två typer av jobb

 
Det är så skönt att ha två jobb (just nu i alla fall). Både stallet och Liseberg. 
Jag älskar att kunna kombinera två jobb!
I stallet så känner jag inga krav på smink eller hur jag klär mig. Jag tar de kläder som jag har, och det blir ju oftast stallkläder. Nu ska jag dock sitta mer på kontoret och pilla med hemsidan, papper och annat. 
Så kommer inte vara så mycket i stallet på ett tag, men det är kul med variationer!
 
Sen har vi Liseberg där jag känner lite mer att jag vill känna mig fräch och någorlunda snygg/tilltalande, haha!
Så min hud får vila två-tre dagar och sedan så har jag smink resten av veckan. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, eftersom att jag inte tvättar ansiktet på kvällen om jag inte har smink på mig. Men det är skönt att inte behöva gå upp extra tidigt för att man ska piffa till sig i alla fall!
 
Men är det varmt eller är det bara jag?!

Igår var det så varmt så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Man ska inte klaga på värmen, men när man jobbar är det fan inte skönt, haha! Hade jag däremot varit ledig så hade det varit mycket behagligare, eftersom att jag då hade kunnat gå i BH o trosor inne och bara tunna kläder ute.
Tyvärr så är inte Lisebergs-kläderna särskilt svala, och de andas ganska dåligt. Så man blir rejält varm!
 
Nu måste jag ta mig en liten promenad till Ica och handla lite, sen får jag se om jag tar en sväng till nordstan också innan jag börjar dagens pass (17:15-23:00)
 
Puss o Kram!