Tankar inför Klubbmästerskap i Dressyr på Söndag.

Alltså, jag kanske överdriver. Men jag är skitnervös inför KM!
Det är ändå min allra första tävling, och jag tar det lite på blodigt allvar. Men jag måste försöka att inte ta det så seriöst, för om det inte går bra för mig så kommer jag aldrig vilja tävla igen, typ. Haha!
Men nej, Sandra, det är inte på blodigt allvar. Det är bara klubbmästerskap, inget speciellt. Du ska inte ut och tävla. Du är på hemmaplan, det är lugnt.
Jag red privatlektion för Anna-Karin idag, kändes så där. Men jag är så inne i hur Salsa ska ridas och hur fort det ska gå, så nu när jag sitter på Felix som är tjockis och typ D-ponny (inte riktigt, men nästan) så måste jag tänka helt annorlunda. Det går inte lika snabbt och han har en väldigt låg form, så jag behöver inte plocka upp honom, eftersom att han då inte riktigt orkar bjuda/bära upp sig. 
 
Pernilla var snäll och filmade lite, och det såg ju faktiskt ganska bra ut. Så länge jag inte slarvar med vägarna så är det ju inga problem liksom. 
Hade lappen kommit upp nu dock så hade jag nog faktiskt kollat om jag kunde haft Salsa. Hon är riktigt fin och rolig att rida nu när jag kan henne bättre. Igår gick hon jättebra, jag var jättenöjd!
Ska bli spännande att se ägaren och henne på KM också!
 
 
/Sandra

Helix!

Helix igår med fina kollegor!
 
Kick off igår! Vi hade bättre väder än förra året i alla fall, haha!
Förra året så vräkte regnet ner heeeela kvällen. Nu var det varmt, men inte jättesoligt. Jag mötte upp Josefin, Tess och Lina vid rulltrappan upp till tornet, för det var där VDn skulle hålla sitt tal innan vi fick gå iväg och åka och äta. När han väl hade hållt sitt tal så var det ett 100-tal personer som skulle upp för trapporna. Vi var beredda på att vi säkert skulle få köa i kanske en timme, men det tog faktiskt bara 20 min.
 
Vad tycker jag då? Helix var AMAZING!
Vi satt längst bak i första åket och det var häftigt. Men senare innan det stängde så bestämde vi oss för att åka en gång till, och då satt jag längst fram istället. Alltså SÅ himla roligt! Det blev en helt annan upplevelse, jag skrattade och skrek så mycket att jag fick ont i magen och hann knappt att andas. 
Så mitt tips till alla er som ska åka Helix; åk först någon annanstans än längst fram och åk sedan längst fram. Det är en JÄTTEskillnad! Jag var helt i extas efteråt. Det var så roligt!
 
Helix får helt klart 5 av 5 hästskor av mig. 
 
bild från google.se
 
/Sandra

KICK OFF!!

Nu är det ÄNTLIGEN dags för årets kick off på Liseberg, som jag har längtat!
Jag har egentligen längtat mest efter att få provåka nya berochdal-banan, Helix. Men det ska bli kul att få träffa alla, äta mat och dricka öl och umgås helt enkelt.
Förra året så kände jag inte en kotte och det ösregnade. Vilket inte var jättekul, också skulle jag jobba dagen efter. Imorgon ska jag inte jobba alls, men jag ska rida på kvällen. Men tills dess lär jag ju vara vaken, haha!
 
Som vanligt när det är sådanna här tillfällen så går jag lös på mitt smink, haha. Det blir så sällan som jag sminkar mig nu mer, så nu när jag väl får göra det så är det JÄTTEKUL och jag vill måla massor!
Körde dock på den vanliga bruna som jag gillar mest. Känns säkrast så, så att jag slipper göra om det, haha!
I sommar kanske jag vågar ta i lite med färger om det går.
 
 
PÖSS!
/Sandra