Svar på kommentar

"Lite fördomsfullt här va,tänk på dem som bor i mölndal och angered,bor dom i förort nu då tycker du?det händer minsta lika mycket otäckt inne i centrum än ute i"förorterna".och du har ju tidigare skrivit att du inte jobbar så mkt så varför så kräsen när det är din kille som står på lägenheten? Bara nyfiken.var glad att ni kan få en lägenhet över huvud taget när det bara är en av er som jobbar fastjobb."
 
Självklart så menar jag inget illa om Mölndal eller Angered! Men det blir ju tyvärr så när man läser i tidningarna om vart allting händer. Och jag är rädd även när jag går i stan (att man ens ska behöva vara det, det är helt sjukt!). Rädd för att någon eller några ska våldta mig, sticka mig med kniv eller råna mig. 
 
Kräsen är jag inte. Har bott på 24 kvadrat i Kista i Stockholm, studentlägenhet, 2 personer, och trivdes jättebra!
Jag har bott hemma hos mina föräldrar med Nicklas i mitt gamla flickrum där vi bara fick plats med våran säng. Och sen slita sönder oss för att bygga i ett uthus för att få större, men det blev ju inte klart.
Men man får väl ha drömmar och önskemål? Jag är supersuperduper glad och känner mig lyckligt lottad som har Nicklas och fått lägenhet! Hade vi fått lägenhet någon annanstans hade vi naturligtvis tagit den oavsett var den låg!
 
Jag letar sönder efter ett jobb och fattar inte hur det ska vara så svårt! Så det är inte mitt fel.
 
Så nej, inget ont om förorterna, och ja, det händer säkert minst lika mycket inne i stan. Men känner mig mindre rädd i stan, eftersom att det är mer folk och att jag hittar där. Jag vet vart jag befinner mig. Men ska jag utanför stan så vill jag alltid ha någon med mig, oavsett om hen hittar eller inte. 
 
stort förlåt till er som tagit illa upp!
Hoppas det var hyfsat bra svar :)
 
/Sandra

Torsdag 28/2

Torsdag idag. 
Jag var uppe strax efter 06:00, katterna skulle vara hos veterinären kl 07:00, och det ligger hyfsat nära, så skulle gå dit med dem. Men ville gå kl 06:30, bara för att ha tid på mig så att jag slapp att stressa.
De var väldigt lugna och sa ingenting (katterna alltså..haha!). Massa andra katter där som verkade klaga lite. Men Max och Måns var coola!
 
De ska kastreras, vaccineras och ID-märkas. Så sitter på jobbcoachingen och tänker på dem nu (har lunch, så det är OK att skriva på bloggen). Ska åka härifrån om ca 1 h för att åka och hämta dem. 
Det är vanligtvis ganska dyrt med sådant, men idag var sista dagen som Smådjurs akuten hade "katt kastrerings erbjudande". 630:- (hane) för kastrering, vaccinering och ID-märkning. Sen fick jag med mig lite olika foderprover och 6 L kattsand med mig hem imorse. Toppen bra! 
 
/Sandra

Flyttar i April

Nicklas och jag bor i en evakueringslägenhet i Göteborg. Det innebär att när fastighetsägaren måste renovera i andra lägenheter som de äger så har vi ca 3 månader på oss att flytta. Det var en risk som vi valde när vi tackade ja till lägenheten. 
Igår så fick vi ett brev att vi är tvugna att lämna lägenheten senast 31 Maj. Det var Nicklas som öppnade brevet. Vi både var på ganska dåligt humör och orkade egentligen inte med detta. Nicklas svor och slutade läsa. Men nyfiken som jag är så läste jag genom hela brevet och det stod tydligt och klart att "Vi har en annan lägenhet som vi kan erbjuda er som ni i sådanna fall har tillgång från 1 April"
Kändes mycket bättre. Men massor med tankar ploppade upp, tänk om det är en plutlägenhet? Vill inte hålla på och sälja massa saker nu bara för det. Vi är två personer och 2 katter. Det måste vara en 2a!
Tänk om det är i Angered, eller Mölndal? Där det händer en massa saker hela tiden. Rån, mord våldtäkt!
Jag är ju rädd att gå hem när det är mörkt här. Hur ska det då gå om det är i någon läskig förort?
Jag pallar inte!!
 
Vi var och träffade våran mäklare imorse. Hon är väldigt väldigt snäll och trevlig! 
Fick veta att lägenheten som hon erbjuder är rakt över våran gata! (HURRA!!!) En tjej som heter Sandra som bor där tillsammans med sin sambo som tydligen reser en hel del. Men vi fick hennes nummer och ska titta på den under nästa vecka. Men vi har redan tackat ja till den, vilket val har vi annars? Så vi ska kika på den och sedan skriva kontrakt. Och denna gången så blir det våran lägenhet och inte någon evakuerings-skit. Utan våran! Härligt!
Hoppas att den är finare än den vi har nu, trots att den vi har nu är väldigt fin! 
Haha, bortskämd!
Skämt och sido så är jag bara glad över att vi fick en direkt!
 
/Sandra