Liseberg

Hej på er!
Första dagen på Liseberg var wonderful och levde verkligen upp till mina förhoppningar. Det är roligt att trycka på knappar och träffa barnen som springer och ska åka om och om och om igen!
Det känns som om jag har jobbat med detta väldigt länge, trots att det bara var första dagen. 
Jag körde Hissningen och Jukebox en hel del idag och idag så ska jag ha uppkörning, som det heter, på båda. Ska bli spännande och jag känner mig säker på vad jag gör. 
 
 
Dock var vädret inte riktigt med oss, tyvärr. Ena stunden så regnade det, och den andra så var det riktigt soligt och fint. Det höll på så ungefär hela dagen. 
Jag hoppas att denna dagen blir lika bra som igår!
Slutar kl 20, och ikväll så ska Nicklas och jag gå och se Iron man 3, dock så har jag smittat ner Nicklas nu, stackarn. Får hoppas att han orkar ikväll.
 
/Sandra

Första dagen

Så mina vänner.
Nu är jag redo för dagens äventyr på Liseberg. Vi öppnar kl 12 och ni är hjärtligt välkomna!
Jag vet ännu inte vart jag kommer hålla till under dagen, men jag kommer antagligen vara fullt upptagen med att lära mig massor av nya saker!
 
Ha en bra dag, för det ska jag ha!
 
 
/Sandra

Snyggaste aktriserna, enligt mig

Jag körde ju mina kändis crushar, så jag kan ju lika gärna dra de tjejer som jag tycker är snyggast inom film också, haha!
 
Emma Watson
Jag är så avis på den här kvinnan. Hon är snygg jämt! Hon kan ha världens konstigaste kläder på sig och verkligen bära upp dem med stil och få det till mode. Byta utseende? Ja tack!
 
Vid en premiär
 
Som Hermione Granger
 
Och som modell
 
Emma Stone
Henne fann jag först och främst som väldigt rolig (vilket hon är fortfarande), men hon är ju väldigt snygg också måste jag ju säga. Vilken hit! Rolig och snygg, haha.
 
 
 
Jennifer Lawrence
Jag beundrar denna tjejen så stort. 22 år gammal och har en Oskar, bra jobbat!
Hon är väldigt rolig, med en jätterolig humor och verkar ha huvudet på skaft och vet vad hon pratar om. 
Hon är en jättebra skådespelare och sjunger också, vad jag har hört i alla fall. Hade ju inte sagt nej till att träffa henne, hehe.
Sjuuukt vackert hår har hon också.
 
 
 
Mila Kunis
Fina ögon. Fint hår, och det känns som att hon bara är. Hon behöver inte göra så mycket för att vara snygg, hon bara är.
 
 
 
Kristen Stewart
Ännu en som bara är. Älskar hennes hår! Ska spara och få samma hår, hehe.
Hon är sjukt snygg som vampyr i sista Twiligth-filmen, bara så att ni vet!
 
 
 
/Sandra