Vilken häst ska det bli?

I Torsdags så hade vi en jättebra ridlektion, jag satt hela lektionen utan stigbyglar på Curre, och satt kvar och satt bra med balans. Det var verkligen en underbar känsla!
I Fredags däremot så hade han fått sig en spark i hagen och hade sår, var halt och hade feber!
Med en vecka kvar till nästa tävling så blev jag lite nervös. Vem ska jag tävla på nu?!
 
Men nu är han bättre i alla fall verkar det som, så han kan förhoppningsvis gå med på lektion nu Torsdag och Fredag och tävla på Söndag. Håller tummarna!
Jag hoppas bara att han inte har ont så han blir jobbig att rida, utan att vi är kvar på samma stadie som vi var innan!
 
 
Jag har även skrivit upp mig på KM den 10 Maj på Curre. Men jag är även sugen på Jacob, han är ju dock ponny och jag vet inte om man får starta två gånger på olika hästar. Jag är ju sugen på Kaj också, fast i sådanna fall bara rida som en förklass. Han är fortfarande lite vinglig, men jättesnäll och mysig!
 
Vi får se vilken häst det blir i helgen, men jag håller tummarna på Curre och Elliot som backup. 
Men för första gången i mitt liv så känner jag lite att jag kan inprincip sätta mig på vilken häst som helst utan att känna att det skulle bli några problem. Jag känner mig för första gången säker i min ridning, och att jag VET att jag kan. Vilket känns väldigt bra, haha!
 
Nu måste jag åka och jobba!
Kom och köp en macka av mig på backaplan ;)
/Sandra

Titta va fint!

 
Kolla vilken fin bild Frida (länk) tog på oss i Söndags!
Värd att skriva ut tycker jag, haha
 
/Sandra

Bohuscupen Dressyr Häst

Hej!
Helgen har varit såååå häktisk! Jag jobbade i Fredags, åkte sedan direkt till stallet där jag skulle tillbringa min helg.
Lördag så hade jag och Pernilla stalltjänst och vi som skulle rida på lektionshästar under Söndagen och Måndagen red ett pass på dem.
Curre kändes väl OK, väldigt stark ute så jag gick in i manegen och red igenom programet två gånger och då vart det mycket bättre med en gång.
Söndag så var det dags. Jag trodde jag skulle vara supernervös, men jag kände inte av någonting, jag var mest rädd över att jag skulle glömma något viktigt kvar på klubben.
Men allting flöt på väldigt bra!
 
Jag fick 63% på förklassen (kom på plats 15 då tror jag) och fick 60% på lagklassen där jag placerade mig två av lektionsekipagen och fick mig en fin blå rosett! Väldigt roligt!
Nu längtar jag till nästa tävling den 26 April, som tack och lov är på hemmaplan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han var lite ovanligt hög i formen, men tycker ändå att det gick över förväntan bra faktiskt!
Och jag vet ju vad JAG behöver träna på; korta tyglarna, få fram handen, komma ner i sadeln och trampa ner i hälen. Får jobba på det och satsa på högre procent nästa gång! 
 
 
/Sandra