30 Oktober kväll

 
Haft en dag i stallet. Riktigt mysigt, men fy så kallt! Dum som jag är så underskattade jag kylan och tog inte på mig tillräkligt med kläder. Men fick låna Anna-Karins termobyxor som tur var, annars hade jag väl varit en riktig isbit!
Men det var ju inga ridlektioner då det är höstlovsvecka, så det är bara aktiviter som man kan gå på. Jag fick hjälpa min ridlärare som hade Unghästclinic.
VI har ju en liten häst som är 4 år och på inskolning på ridskolan, och henne fick jag sitta på och demonstrera lite så där att takten är viktigast och mycket raka spår.
Det var vingligt och inte alls vad jag är van vid, men det var roligt!
Sen missade jag bussen påväg hem, så fick sitta ute i kylan och vänta en 30 min. Kallt var det!
 
 
Imorgon ska jag åka och hälsa på en kompis som går samma kurs som jag. Förhoppningsvis så har vi tur med vädret så vi kan ta en ridpromenad, då hon har egna hästar.
 
/Sandra

Häktisk vecka

Halloj!
Denna veckan har jag fullt upp! Vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga, men jag gör så gott jag kan i alla fall.
Så här kommer min "höstlovs vecka" se ut:
Måndag: Har en av systrarna hos mig just nu, på Måndags morgonen så kommer även Laban (vovven jag passar), så ska passa honom och till eftermiddagen/kvällen så kommer min andra syster, så ska de sova över hos mig. Det blir mysigt!
Tisdag: Ska vara i stallet nästan hela dagen. 
Onsdag: Åker och hälsar på en kompis som går samma kurs som mig. Det ska bli kul att få träffa hennes hästar och antagligen få sig en ridtur, hoppas på fint väder! 
Torsdag: Ska träffa en annan vän som jag inte har träffat på jättelänge! Vi var bästisar när jag var liten och bodde i Göteborg, ska bli kul att ta igen tid som vi inte har träffats.
Fredag: Kommer antagligen vara i stallet på dagen och en bit in på eftermiddagen. Till kvällen så kommer Nicklas familj och hälsar på över helgen.
Lördag och Söndag: Besök av Nicklas familj.
 
Sen är det nästan tomt i schemat igen.
 
/Sandra

Grattis syrran! <3

Idag fyller Linda hela 14 år!
Grattis Grattis Grattis!!
 
 
 
 
Kram från storasyster! <3