Surprise!

I Måndags så fyllde min kollega/ridlärare år. Och jag och några andra tjejer från stallet bestämde oss för att åka och överraska henne!
Pernilla hade planerat allting, pratat med sambon o.s.v. Så vi åkte till henne innan hon kom hem, för att pynta hallen, blåsa upp ballonger och sånt.
Sen stod vi precis innan för dörren och precis när hon öppnade dörren så smällde vi sådanna här "party poppers" eller vad de nu heter. 
Det var så lyckat! Fruktanvärt roligt!!
 
Hennes hund Tea var också med och överraskade!
 
Det var verkligen skitroligt, absolut något som jag vill göra om fler gånger!
/Sandra

Premiär tvätt!

 Älskar att ha egen tvättmaskin! Det är verkligen så skönt att inte behöva boka tvätttid och vänta tills att man har en massa tvätt. 
Nu kan man tvätta när man behöver liksom.
 
 
Körde första tvätten igår och båda katterna var väldigt intresserade och undrade vad detta var för konstig grej.
Även balkongen har de varit väldigt intresserade av. Jag har faktiskt låtit dem vara där ute, men bara när jag är där ute. Är fortfarande ängslig över ifall de skulle få för sig att hoppa upp på staketet, vilket inte är så bra, eftersom att det är "rundat" överst. 
Är rädd att de ska ramla ner, men än så länge så går det bra. De verkar inte som att de vill hoppa upp,
 
Idag har jag min första lediga Torsdag, vilket betyder att jag har ridlektion ikväll också med tävlings-gruppen! Ska bli kul och spännande att få rida lektionshäst, jag har ju bara ridit på Salsa sen forever typ.
Får se om jag kanske kommer ha Salsa på dessa lektioner också, men jag tror inte det. Får se hur det blir!
Nu är jag ju Salsa-van så risken blir väl att det inte går så bra som jag tänker att det ska, haha! 
Salsa har så mycket energi och man behöver inte driva så mycket och hon har en väldigt fin form och fina steg, byta det till ridskole häst kommer bli spännande, haha!
 
Puss å kram!
/Sandra

Long time no see

Asså, sorry!
Men det har varit väldigt mycket med flytten, jobb och sånt så har helt enkelt inte haft tid att skriva något.
Men nu har vi i alla fall flyttat helt och nycklarna till förra lägenheten är lämnade.
Och det är så fint här! (snart i alla fall...!) Jag vill bara få i ordning innan jag lägger upp bilder på lägenheten, men vi kommer verkligen trivas här. Helt klart!
Hyran må vara hög, men det känns ändå som att det är värt det!
Nu ska allt bara packas upp och ställas på sin plats. 
Idag har jag planer på att åka till Kicks i Nordstan och hämta ett paket som jag beställde för ett tag sedan, har bara inte haft tid att hämta det!
 
Sen ska jag åka till Chilli på Backaplan och kolla lite möbler tänkte jag, och sedan hem och fortsätta få i ordning här.
 
Puss å kram!