Tävlingsgruppen 20 Mars

 

Kodjo Akolor standup

Idag mår jag bättre! Ingen mensvärk idag, vaknade dock med huvudvärk istället. Men den försvann efter att jag hade varit på jobbet en stund, tack och lov.
Gick bra att jobba, väldigt lugnt och skönt. Nu ska jag snart åka och möta upp Nicklas på hans jobb och vi ska gå och se på Kodjo Akolor standup ("Brott mot jantelagen"). Kodjo är en av mina favorit-komiker.
Han är väldigt rolig, samtidigt som han är väldigt duktig på vad han gör för världen. Ni som inte vet vem han är så är han radiopratare på p3 (morgonpasset i p3) och har varit med i Musikhjälpen i några år. Jag gillar musikhjälpen, under den veckan som det går så är det nästan det enda som jag lyssnar och tittar på!
De gör verkligen ett superjobb!
 
Ska bli jättekul att se honom ikväll och vad jag vet så tycker andra som har sett honom i andra städer att denna  "showen" är väldigt rolig.
 
Hoppas ni har en fin dag!
 
 
/Sandra

Nu ska vi bli smala, eller?

Jag har sådan fruktansvärt hemsk mensvärk. Så, nu har jag fått det ur mig!
Det är mensvärken från helvetet som är på besök, måtte den inte vara långvarig..! Jag brukar inte ha mensvärk, så när jag väl får det så blir jag allmänt gnällig, svullen och "ful". 
 
I vilket fall som helst så har Nicklas köpt en motionscykel nu, så nu kan vi trampa här hemma framför TVn, istället för att gå ut offentiligt och träna, som ingen av oss gillar. Haha!
 
 
 
Så, nu tar jag ett piller och går och jobbar. 
/Sandra