Midsommar

Kämpade länge med att få till en krans åt mig. Lyckades tillslut, men tyvärr så blev den förstor och gled ner på halsen på mig när jag sprang i regnet från hemköp till bilen.
 
Linda och Mirre hade bakat varsin tårta. Jag äter ju inte tårta, men det såg fint ut!
 
Mina systrar är bra knasiga ibland, sprang ut i spöregnet i bikini. Men så gjorde jag också....när jag var 6.
 
Sen spelade vi Monopol. Pappa och mamma (vi spelade i lag) vann stort!
 
/Sandra

Senaste

Bloggen får väldigt mycket stryk nu när jag jobbar. Jag hinner inte med så mycket mer än att jobba och träffa Nicklas, vi tar ju den tid som vi har tillsammans. Det blir ofta tyvärr så att han går på morgonen när jag sover och jag kommer hem när han sover om kvällen/natten. Vilket är väldigt synd!
Imorgon fyller han år, min älskling. Tyvärr så är jag i stallet hela dagen och kommer hem vid 22, vi får fira lite då. 
Sen jobbar vi ju fram till Fredag, då åker vi till Ellös och firar (både Nicklas och midsommar) med familjen.
 
1. Förra Söndagen så var mamma, Linda och Miranda här och vi gick på Liseberg allesammans. Det var väldigt roligt och jag längtar till senare i sommar då pappa också kan vara med. Mamma åker typ ingenting, men pappa kan åka mer. 
Jag uppskattar tiden som jag har med familjen mer nu när jag har flyttat hemmifrån och inte ser dem lika ofta. Det är verkligen jätteskönt och höra vad som händer och hur de mår.
 
Jag och Linda
 
Jag och Mirre gjorde ansiktmålningar. Älskar doften av färgen!
 
Nästa gång tror jag att jag provar lite krummelurer istället. Eller kanske en tiger?
 
2. Igår så var det min första Kaninfest (Vi som jobbar på Liseberg samlas på Trägårn och festar typ...). Började med förfest hos en tjej som heter Emma, mycket folk i en liten etta. Men det var trevligt. Vid 00 så drog vi oss bort mot Trägårn, vid 2 så åkte jag hem. Kände att det räckte för mig, då jag inte gillar när det är såååå mycket folk på ett och samma ställe. Speciellt inte när man inte ser eller hör annat än hög musik och fulla människor. 
Mår som jag förtjänar, men nu har jag varit på en kaninfest. Och det är nog inget för mig, i alla fall inte om man ska ut efter. Jag håller mig gärna på ett och samma ställe så jag vet vart alla är.
 
 
 
 
 
 
 
3. Idag så kämpade jag mig iväg till Nordstan (det var väldigt svårt till att börja med, men gick bättre efter någon timme) för att möta upp underbaraste Lina. Som jag har saknat henne!
Vi har inte kunnat ses då vi båda har jobbat en hel del det senaste. Det var skönt att catch up lite om allt möjligt. Lina, du är guld värd! <3 
 Jag handlade även lite hemlisar till Nicklas + tröja och en billig jacka (var på rea) och nagellack som var på rea.
 
 
 
/Sandra

Måndag 3 Juni

Nu är jag ledig. Så skönt! Jag har inte gjort någonting på hela dagen, men nu har jag faktiskt börjat städa, för det ser ut som hej-kom-o-hjälp-mig. 
Det har varit hätsiga dagar på jobbet. Mycket folk och väldigt varmt väder. Sommaren är offeciellt här, vilket är skönt. Men man måste ju hinka i sig vatten för att inte få solsting.
 
 
I Lördag så var det väldigt konstigt väder. Jättevarmt hela dagen, men vid 16 så öppnade sig himlen och det vräkte ner regn i kanske 1 timme. Vilket gjorde att det var många attraktioner som fick tekniska problem. 
Jag kan förstå att det var många gäster som blev irriterade. Men det är ju teknik och det är inte alltid att det går som det ska. Men senare så var allt igång igen.
 
Igår så körde jag upp Banan (Lisebergsbanan). Jag kör den ju inte, men jag kollar ju byglar och sånt. Det är mycket att tänka på och när det är 5 tåg ute så är det är otroligt tempo som vi ska ha! Helt sjukt, det har jag inte riktigt fått vara med om än, men det kommer! 
Jag kommer ju lära mig varje gång som jag är där. Men det känns jätteskönt att jag är klar med alla mina 5 attraktioner nu. Hissningen, Jukebox, Farfars bilar, Radiobilarna och Lisebergsbanan.
Min favorit är helt klart Jukebox. Helt problemfri, och man vet vart man har alla gästerna. Radiobilarna måste man verkligen ha SUPERkoll, utifall om någon får för sig att byta bil under åkturen, folk gör det för att de tror att inte bilen funkar ibland. Sen är Jukebox väldigt rolig att åka också, haha!
 
Nu ska jag fortsätta min städning! Ha en trevlig Måndag allihopa!
 
Max saknar mig efter att jag har jobbat hela dagen och vill helst av allt bara ligga och bli klappad.
Min lilla bebis, haha!
 
/Sandra