Semestervecka

Hej på er!
 
Gör ett litet snabbt inlägg i mitten av min semestervecka. Fy F*n vad vi har spenderat pengar, vet inte om det känns så himla bra. Men i vilket fall som helst så är det gjort. 
 
Måndag-Tisdag
Vi var på spa i Varberg. Det var jättefint och rummet var totaly awsome
Spat var jättefint också, men rummet tog ju ändå priset.
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag

Hade jag tvätt-tid. Så jag tvättade, sen åkte jag och Nicklas och köpte oss varsin cykel på biltema. Det var ett hlvete att få hem dem. Tunga och otympliga att bära, tog mycket plats på bussen. Men hem kom vi och bra blev det.
 
 
 
 
 
Idag, Torsdag
För första gången så var vi på Gekås i Ullared. Jag har aldrig varit där innan, men vi hyrde en bil från Statoil och åkte iväg. Det var ganska mycket folk, så det gällde verkligen att hålla humöret i schak, eftersom att folk var som galna där inne. 
Men tyckte att vi lyckades över förväntan bra med att inte bli irriterade på varandra eller på andra. 
Vi handlade lite allt möjligt, bilder på det kommer så småning om. Vi kom dit vid 12, sen vid 15 kände vi att vi var klara. Så vi åkte hem. Men eftersom att vi hade bilen fram till kl 21, så åkte vi en sväng till biltema, IKEA och Bauhaus (stavas..?). Nu är jag trött, ont i bihålorna (sjuk när som helst säkert) och nu ska vi bara få iordning allt som vi har köpt.
 
Imorgon hade vi egentligen tänkt att åka till Skagen för att vara där över dagen, men eftersom att vi gjorde av med så mycket pengar idag, så struntar vi i det. Tar en cykeltur istället kanske?
Lördag åker vi till Ellös och sover över där till Söndag. 
Sen äre slutt på semester för min del.
 
/Sandra